Home Camping Bella Vista

Benvenuti al Camping Bella Vista

Zoek je dé plek om samen ongestoord te genieten van zon en zee? Wil je lekker actief bezig zijn op je vakantie? Ben je liefhebber van cultuur en natuur? Dat komt allemaal samen in jouw vakantie op Camping Bella Vista. Parel in het hart van de Italiaanse Bloemenrivièra, zoals de Ligurische kust wordt genoemd. Een kleurrijke oase van bloemen en planten, genesteld tussen de zee en de bergen. Hier vind je de ideale mix van het bruisende van de kust en de rust van het prachtige binnenland. Onze camping biedt alles voor een onbezorgde vakantie. Van een fantastisch uitzicht op zee vanaf het zwembad, tot aan gezellige Italiaanse avonden in het hoogseizoen. Op Camping Bella Vista ervaar, ruik en proef je al het goede van het Italiaanse La dolce vita.

Italiaanse gastvrijheid & gezelligheid

Bij Camping Bella Vista ontvangen we je met een hartelijk welkom in een gastvrije sfeer. Met een uitstekende service, schaduwrijke kampeerplaatsen en diverse accommodaties. Door onze kleinschalige opzet en rustige ligging is Camping Bella Vista ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Perfect voor een heerlijke tijd met familie en vrienden. Om samen met volle teugen te genieten van het goede leven in de zonnige Bloemenrivièra.

Relaxen & genieten
in la bella Italia

Het ontbreekt je als onze gast aan niets. Op onze groene Camping Bella Vista heb je het comfort van medium tot ruime staanplaatsen, geschikt voor tenten, caravans en campers. Onder de schaduw van verschillende soorten bomen. En heb je geen zin om met een eigen kampeermiddel te komen? En wil je toch genieten van een camping, mét alle comfort van een accommodatie? Vier dan lekker vakantie in een van onze stacaravans, de bungalow of Coco Sweets. Of in een van onze drie hagelnieuwe glampingtenten, onze Coco Sweets Luxe met douche, wc en airco.

Relaxen of lekker actief?
Op Camping Bella Vista kan het allebei

Verkies je de rust of neem je deel aan een van de georganiseerde activiteiten in de Italiaanse Bloemenrivièra? Het mooie is, op Camping Bella Vista hoef je niet te kiezen! Bij ons wissel je een stranddag op 20 minuten van de camping af met leuke activiteiten. Denk hierbij aan wandel- en fietsexcursies, kennismaking met de traditionele Italiaanse keuken in pittoreske bergdorpjes of een gezellig bezoekje aan Aquapark Le Caravelle. En blijf je graag op de camping? Er is van alles te doen voor jong en oud. Heerlijk relaxen en waterpret bij ons mooie zwembad met gratis zonnebedjes. Een potje pingpongen en lekker spelen in ons speeltuintje. Of kom genieten op ons terras van een koud biertje, een echte Italiaanse cappuccino of van een lekkere pasta uit de keuken.

Op verkenning in de adembenemende
Italiaanse Bloemenrivièra

Vanaf Camping Bella Vista kun je je heerlijk onderdompelen in de rust, ruimte en kleurenpracht van de Bloemenrivièra, ook wel de Italiaanse Rivièra genoemd. Beroemd en geliefd om de schitterende begroeiing met allerlei felgekleurde bloemen, de schilderachtige kustplaatsjes en rijkdom aan cultuur en architectuur in het binnenland. Verdwaal in dromerige smalle straatjes, shop in kleine winkeltjes met regionale producten en wandel langs eeuwenoude monumenten. Ga heerlijk luieren op een van de zandstranden en zwemmen of snorkelen in zee of zeilen en surfen op het water. Of ben lekker actief bezig met sporten als paragliden, mountainbiken, canyoning, bergbeklimmen, wielrennen of hiken. De Italiaanse Bloemenrivièra biedt alles voor een onvergetelijke vakantie.

Camping Bella Vista
wordt nog mooier

Aandacht voor generaties speelt een belangrijke rol in het Italiaanse familieleven. Zo ook bij Camping Bella Vista. Daarom kiezen we op onze camping zoveel mogelijk voor duurzame oplossingen. We zijn bijvoorbeeld energieneutraal met zonnepanelen voor het opwekken van stroom. Daarnaast hebben we solar warmtebuizen voor het warme water voor douchen en afwassen. En op de parkeerplaatsen vind je oplaadpalen voor je elektrische auto. Zo werken we samen aan een duurzame wereld voor de generaties na ons.

Boek nu je droomvakantie
op Camping Bella Vista!

Ook zo toe aan een heerlijke vakantie? Dan is de knusse Camping Bella Vista the place to be. Met een adembenemende kustlijn met uitzicht op de zee en de bergen van de schitterende Italiaanse Bloemenrivièra. Je bent van harte welkom. Benvenuti e a presto!